Puppy’s

Voor de allerjongsten is er het puppy-beurtje. U kunt voor uw puppy een afspraak maken tot de leeftijd van 16 weken voor zijn/haar eerste kennismaking met de trimsalon. Uw pup zit dan nog in de socialisatieperiode en zal in alle rust kunnen wennen aan het staan op tafel, het nakijken van de oortjes, het knippen van de pootjes en de geluiden. Ondertussen wordt er veel geknuffeld, gesnuffeld en koekjes gegeten. Zo zal uw pup de eerste ervaring in de salon als positief ervaren. Ook zal ik u adviseren hoe en waarmee u uw pup het beste kunt borstelen/kammen, dit om klitten te voorkomen. Dit puppy-beurtje duurt ongeveer 15 minuten (want een pup kan zich maar kort concentreren) en is geheel kosteloos.

Tarieven

Voor alle rassen geldt dat deze worden getrimd naar de rasstandaard, tenzij dit niet mogelijk is of waneer u andere wensen heeft. Hierbij wordt wel altijd gekeken of het welzijn en de gezondheid van de hond gewaarborgd wordt.

De tarieven zijn afhankelijk van de grootte, type vacht, gedrag van de hond, vachtconditie, overgewicht, teken/vlooien, overige parasieten, etc.

Alle trimbehandelingen zijn incl. nagels knippen (indien nodig) oren reinigen, wassen en drogen (zonder wassen en drogen géén trimbehandeling mogelijk). Dit uit hygiënisch oogpunt, mijn gezondheid en behoud van materiaal. Vaste klanten kunnen tussen de trimbeurten door bij mij terecht voor nagels knippen en oogjes vrijknippen. Dit is kosteloos.

Er kunnen extra kosten in rekening gebracht worden voor ontklitten, niet meewerkend gedrag, overgewicht, teken, vlooien en overige parasieten.

Informeert u gerust vrijblijvend naar de kosten van een trim behandeling voor uw specifieke ras of overige vragen.

 

 

 

 

Trimsalon Lage Vuursche - Laren