Puppy’s

Voor de allerjongsten is er het puppy-beurtje. U kunt voor uw puppy een afspraak maken tot de leeftijd van 16 weken voor zijn/haar eerste kennismaking met de trimsalon. Uw pup zit dan nog in de socialisatieperiode en zal in alle rust kunnen wennen aan het staan op tafel, het nakijken van de oortjes, het knippen van de pootjes en de geluiden. Ondertussen wordt er veel geknuffeld, gesnuffeld en koekjes gegeten. Zo zal uw pup de eerste ervaring in de salon als positief ervaren. Ook zal ik u adviseren hoe en waarmee u uw pup het beste kunt borstelen/kammen, dit om klitten te voorkomen. Dit puppy-beurtje duurt ongeveer 15 minuten (want een pup kan zich maar kort concentreren) en is geheel kosteloos.

Tarieven

Voor alle rassen geldt dat deze worden getrimd naar de rasstandaard, tenzij dit niet mogelijk is of waneer u andere wensen heeft. Hierbij wordt wel altijd gekeken of het welzijn en de gezondheid van de hond gewaarborgd wordt. Onderstaande prijzen zijn vanaf prijzen en gelden per 1 juni 2021. Deze is afhankelijk van grootte van de hond, knippen/scheren/plukken, vachtconditie, gedrag van de hond, overgewicht, teken/vlooien en overige parasieten. Anaal klieren uitdrukken laat ik beter aan de dierenarts over. Alle trimbehandelingen zijn incl. nagels knippen, oren uitplukken, wassen en drogen (zonder wassen en drogen géén trimbehandeling mogelijk, met uitzondering van plukvachten). Vaste klanten kunnen tussen de trimbeurten door gratis bij mij terecht voor nagels knippen, oren uitplukken en oogjes vrijknippen. Ook is het mogelijk het gebit te reinigen met de Emmi Pet ultrasoon tandenborstel, mits uw hond dit toelaat, tijdens de trimbehandeling. kosten € 12,50. Deze behandeling dient alleen ter bestrijding van tandplak en/of tandsteen en ter preventie. Bij losse elementen of ontstoken tandvlees verwijs ik u naar de dierenarts.

Onderstaande tarieven zijn per ras. Staat uw ras er niet bij, neem dan contact op op nummer 06-48243360 of via what’s app. NB: dit zijn vanaf prijzen. Voor meerwerk zoals bijvoorbeeld door klitten/vilt, vlooien, castratenvacht, gedrag, overgewicht etc. kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien uw hond ernstige klitten heeft en/of vervilt is, geldt een uurtarief van € 40,00. Deze behandeling is zeer arbeidsintensief en zeer belastend voor zowel de hond als de trimmer, ongeacht of de hond wordt ontklit of geschoren.

 

Affenpincher € 65
Airdale Terriër € 120
Cocker Spaniel € 75
Labradoodle Mini/Medium/groot € 70/ €75/ €80
Basset Fauve de Bretagne € 97,50
Bichon Frisé € 70
Bobtail € 75
Boomer € 65
Border Terriër € 65
Cairn Terriër € 65
Cavalier King Charles € 65
Chihuahua € 32,50
Clumber Spaniel € 80
Dandie Dinmont Terriër € 70
Dashond Langhaar € 65
Dashond ruwhaar standaard/dwerg/kaninchen € 97,50/ € 65/ € 65
Dwerg poedel/Middenslag/Standaard € 65/ € 75/ € 80
Dwergkees/Grote Keeshond € 65/ € 80
Griffon Bruxellois € 60
Goldendoodle € 80
Havanezer € 65
King Charles Spaniël € 65
Kerry Blue Terriër € 80
Kooikerhondje € 65
Lagotto Romagnolo € 75
Lhasa Apso € 65
Maltezer € 65
Nizinny € 75
Norfolk/Norwich Terriër € 75
Nova Scotia Duck Tolling Retriever € 75
Papillon € 55
Portugese Waterhond € 75
Schnauzer middenslag € 75
Shih Tzu € 65
Tibetaanse Terriër € 65
Yorkshire Terriër € 55

 

Ook is het mogelijk uw hond door mij op te halen en thuis te brengen, tegen een vergoeding van € 10 euro in Laren, Eemnes en Blaricum.

Informeert u gerust vrijblijvend naar de kosten van een trim behandeling voor uw specifieke ras of overige vragen.

 

 

 

 

Trimsalon Lage Vuursche - Laren